Rosa.

Jag tror att jag har bestämt mig för moppe nu.. eller kanske inte. Denna är iallfall vad som står högst just nu. Tycker att dom är så jäkla coola!


En vacker vårdag.

Älskade vädret idag och jag har njutit av varenda solstråle. Vaknade upp hos världens bästa Jonna och tillbringade resten av dage i stallet med min älskade vän Matilda. Vi har fotat och rifit så jag är helt slut i både kropp och huvud... blir nog sängen för mig snart..


Sötnosar!




du & jag

du & jag Jonna. Nu och föralltid. Du är som storasystern jag aldrig haft. Du är min bästavän och bara att se dig får min kropp att bli varm. Det är en känsla som är svår att beskriva, du kanske aldrig har känt den men jag känner den ofta, tro mig. Att veta att du alltid finns här får mig att känna mig trygg. Jag är medveten om att jag har tagit dig för givet på sista tiden men tiden med dig ikväll har fått mig att inse att de inte funkar så. Du är helt fantastisk och jag kommer inte släppa dig i första taget. Jag ska visa hela världen att jag är den stoltaste och gladaste personen i världen tack vare dig. Att vakna varje morgon och veta att jag kommer få träffa dig är så sjukt otroligt. Jag blir så glad och får ett leende på läpparna varje gång någon nämner ditt namn eller när du dyker upp i min tanke. Nu däremot lackar jag snart på dig... nu har du spelat BOYFRIEND 100000000000400000 gånger.... inte ens kul! Jag älskar dig min fjuttis!

du & jag föralltid!


Plugg var det här.

Rubriken säger allt..... eller??? Nej det var inte sant. Jag sitter hemma hos min bästaste bv och pluggar som en tok, eller jag gjorde iallafall det nyss. Känner mig rätt duktig måste jag säga då jag faktiskt har kommit långt. Det är verkligen inte likt mig att göra såhär mycket på ett ända pluggtillfälle. Kanske kan bero på att jag är hon Jonna? Snart känner jag inte för att plugga längre så då blir det upp och få tillbaka blodflödet i rumpan... Senare kommer Andreas hit och checkar lite film med oss och jag har kameran framme..... heheheheheh! Dom är så söta mina små turturduvor! Känner mig lugn idag och på bra mycket bättre humör än igår.


Depp.

Nu tänker jag skriva ett depp inlägg bara för att jag behöver det just nu.

Jag känner mig sådär extremt onödigt trött på skolan. Alla lektioner spårar, eller jag spårar på alla lektioner. Har ingen ork till att sätta igång med nya saker. Skulle behöva all energi jag kan få för att fixa sådant som inte står rätt till men den energin är hos någon annan just nu. Jag hoppas på att få tillbaka den imorgon när min bästavän kommer hem igen. Jag saknar henne så att det gör ont just nu. Jag har ingen att ringa när det har hänt något kul och inte heller när det har hänt något tråkigt. Just denna vecka när det har hänt som mest på länge så är hon självklart inte här. Vad är det för jävla påhitt? Jag har ingen att sätta te i näsan med och inte heller någon att få magkramper pga skratt med. Det är även något som ligger och bara är jobbigt, som jag inte tänker ta upp här. För det har ingen annan med att göra, så det så! När man tror att alla skoluppgifter är klara så kommer det en till, och en till, och ännu en till. Det är värdelöst och jag orkar inte. Se inte fram mot nian. Det är inte kul. Eller jo, det är kul, ibland. Äsch vafan... jag bara spårar. Jag orkar inte med skolan utan min Mimmi, typ dit jag ville komma. Bye.


Det där.

Helt okej dag. Imorgon kommer min bästavän hem. Jag älskar livet pga det. Jag är glad. Jag har det jag behöver. Ändå är det något som ligger på fel ställe och skaver. Det är "det där" vill ha bort det.

Måndag..

Det är måndag och måndagar är som dom är.. däremot har jag faktiskt haft en helt okej dag idag. Jag har skrattat som tusan med min fina vän Carolina och umgåts med bra människor mest hela dagen. Snart ska jag ner och säja fika på föräldramötet för att tjäna pengar till vår klassresa... Tråkigt som satan men det är bara att bita ihop och köra på! Ikväll är det förmodligen mera plugg som står på menyn, denna uppgift är faktiskt helt okej kul måste jag erkänna. Imorgon ska jag på synundersökning så att jag kan få mitt moppekort och Viktor gör mig sällskap, blir förmodligen middag på pizzerian med grabben senare! :)
Saknar även min bästavän, vart är hon när man berhöver henne som mest..... fan för henne. Det är valborg nästa helg och jag inget att göra men det löser sig, hehe! :)  

image description

Måndag och påsklov

Startar påsklovet med att vara sjuk.. Ont i halsen men ändå har jag varit ute på en promenad förbi min fina mormor och kusinerna kanske inte det bästa med ont i halsen och kyla men men.. Igår sov jag hela dagen med hopp om att bli friskare och jag tror att det funkade till viss del. Fortsätter med vila, honungste och halstabletter för att bli frisk. Var så jäkla taggad på att vara i stallet hela lovet med mina älskade hästar Caramell, Mackan och Ballentine men icke sa nicke, då vart jag sjuk och druknar i plugg. Tänkte faktiskt sätta igång redan nu med allt plugg så kanske jag kan tillbringa iallfall de sista dagarna i stallet iallfall!


image description


image description


Nördigt

Idag känns allt på botten.. Ont i huvudet och trött och massa annat trams.. Men nu ska jag krypa ner i badet med ansiktsmask, musik och påskmust och hoppas på de bättre.. Har iallfall hunnit med att träffa Elin idag och hoppas på att åka till Olivia senare ikväll.

Glad påsk!


Ett fel närmare rätt.

Ett fel närmare rätt stämmer ganska bra just nu.. Är så sjukt förbannad och så otroligt glad på samma gång!

Älskar er så mycket BFF


10 saker jag ska göra innan jag dör.

1. Bryta något
2. Åka tillbaka till USA och vara där minst en månad
3. Gå på en riktig bio premiär med kändisar och allt
4. Prata om något jag tycker är viktigt och som jag vill dela med mig av inför minst 50 pers
5. Kyssa någon under Eiffeltornet
6. Föda upp och rida in en unghäst från grunden helt själv
7. Åka till Afrika eller liknande och försöka hjälpa de som har de fattigt och hemskt till något bättre
8. Åka med min soulmate och göra helt sjuka saker som ingen kommer glömma
9. Åka moppetripp till Åland
10. Åka utomlands tillsammans med mina vänner och upptäcka sjuka saker


Måndag!

Fick veta vad jag ska vara på krigsrollspelet på onsdag idag, jag ska vara soldat och de ska bli så himla kul! Är jätte taggad! Var inne i norrtälje med Mimmi en stund idag och köpte lite kläder.. Igen! Senare träffade jag min fina vän Matilda i stallet och mös med hästarna och tränade min lilla fjutta!


Stallmys

Har haft det hur mysigt som helst i stallet ikväll med Sara! Har verkligen saknat våra dunder mysiga vår turer ute i skogen! Vi hann ut i tid så de var sol så länge vi red, skönt som tusan! Måste verkligen unna mig själv mer tid här hos Sara, de är ju bara för bra för att vara sant! Älskar't ;)

Här kommer en bild på grabbarna!


RSS 2.0