Mamma & Pappa

Mamma: Mamma jag älskar dig helt otroligt obeskrivligt mycket. Du är min bästavän och den som känner mig bäst. Att veta att du alltid finns där när jag behöver dig är bäst. Förut skämdes jag över dig.. du vet så som man gjorde när man var mindre.. de var pinsamt att visa att man hade mamma med sig.. Men jag har insett att de inte finns något att skämmas för. Du är den bästa människan som finns. Jag kanske inte alltid gör dig stolt osv men du ska veta att jag försöker. Du får mig alltid att le och du är bara allmänt bäst! Du rockar mamma!

Pappa: Pappa du har alltid varit den där lekgubben som hittar på massa skoj. Man har aldrig en tråkig stund med dig. Jag älskar att åka ut till Gåsvik och fiska bara du och jag det är ingen annan som kan fånga lugnet! XD Man behöver inte tveka på att du är rädd om mig, vilket är bra. Du är så otroligt underbar och jag älskar dig så sjukt mycket! Du är så jäkla bra. Tack för att du finns!!!

Måndag

Bara för att de är sommarlov så är inte måndagarna bättre... Seg morgon och allmänt tråkig måndag med mulet. Var iallfall i stallet på morgonen och de rockade för de mesta fett. Om Elon bara kan slta hingsta sig... Sitter i mjukisbyxor oxh en ful tröja bara för att jag inte orkar byta om idag. Funderar på att ta en promenad med en uppdaterad spotify lista i öronen. Nu ska jag måla naglarna, svart tror jag att det blir bara för att vädret inte visar sommar.

Imorgon kommer Sandra igen så då blir det stallet! Sen får vi se vad kvällen utvisar har lite ospikade planer!

image description

Saknar förövrigt min grabbar så obeskrivligt mycket just nu.. som alltid!

image description

Die in your arms

Everytime you touch me i die in your arms. You do that things that drive me crazy. You leave my heart.


-

Har ni nångång känt den där känslan av total besvikelse? Att ni blivit sårade så hårt att ni inte ens kan le? Att någon har sänkt erat självförtroende till botten så att ni tror att ni inte duger till någonting alls? Att ingen vill ha dig? Att personen inte vet om att du är sårad? Och du står där helt tom och kan inte tänka klart? Att dom här känslorna kommer ofta? Oftare än lyckan?

Har ni också känt den där känslan när allting löser sig? När man tillslut har kommit på hur man ska göra för att lösa allt? Har ni nångång känt känslan av total överbubblande lycka? Att ni är så glada att ni inte vet vart ni ska ta vägen? Att ni är kära och personen är kär tillbaka? Att du har en vän som älskar dig lika mycket som du älskar den?

Lyckokänslorna är så få men så värdefulla.


Sjuk.

VEM

Vem är i rummet med dig? ingen
Vem fick du senaste sms av? Matilda
Vem tänker du på nu? Haha
Vem pratade du senast i telefon med? Mimmi
Vems hus var du senast i? Mitt? Annars mormors
Vem önskar du var med dig nu? Olivia!!!!! :D
Vem är din favoritsläkting? favoriserar ingen ..

VAR

Var är din mobiltelefon?
precis bredvid mig
Var handlar du mest? Svanberga pizzeria
Var fick du tag på tröjan du har på dig? vettefan
Var åkte du senast bil? Från mormor hem

VAD

Vad åt du senast? vindruvor
Vad drack du senast? vatten
Vad är det för färg på dina byxor? ljusrosa typ..
Vad är den närmaste saken som är blå? en mapp
Vad har du på fötterna? Strumpor
Vad är din favorit färg? grön
Vilken film såg du senast? zuper zebran
Vad hör du just nu? musik

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? ja :)
Hånglat på en bio? nope
Hånglat i skogen?
Tyckt att din kusin är het? alltid
Sovit naken? yesbox
Kört över hastighetengränsen? Kör inte
gjort om ditt rum? ja
Dansat framför en spegel? haha, för ofta
Fått hicka? Seriöst? ja
Dumpat någon? aa...
Stulit pengar från en kompis? Nepp,
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? no
Varit i slagsmål? no
Smugit ur ditt hus? inte mitt
känslor för någon som inte känt desamma? ja
Hånglat med en främling? nje
Älskar eller saknar någon nu? båda!


A team

God förmiddag.

Idag är jag dunderförkyld, men jag har ändå hunnit med att hälsa på mormor och snacka en del med Kajsa och Sandra. Jag ska plugga till mitt mopedprov på fredag nu. Känns ändå helt okej, har vindruvor och lyssnar på min favorit pojke för tillfället, Ed Sheeran. En fantastisk kille med fantastisk röst! Är det någon som känner för att snacka lite idag så är det bara att skicka ett sms, jag kommer svara det kan jag nästan lova. Är man sjuk så är man. Ikväll kommer Olivia och snackar en massa skit och sover med mig. Hatar att sova ensam så inatt är det Olivia som drabbas.

Imorgon är det avslutningsmiddag med mina fina klasser och lärare. Hoppas verkligen på bli frisk tills dess så jag slipper se ut som en sliten hummer... Ska bli så spännande. Efter det ska jag mysa med mina brudar, kanske på mobergs? Vem vet? :)



Förövrigt så vill jag att min sötnos ska komma hem igen.

RSS 2.0