-

Hade mys kväll med min man igår. Nu sitter jag på bussen och är taggad som fan för photoshot med systrarna Grönlund! Ville bara berätta att de är fett Soft att chilla på bussen.. :)


Try

Försöker att ta mig tillbaka till bloggandet så fort som möjligt men har lite idé torka just nu.. :)


Fuck.

Fuck allt just nu. Flera i min närhet mår dåligt nu och jag försöker göra allt för att finnas där och hjälpa till! Jag vill bara att ni ska veta att jag älskar er, antar att ni vet vilka ni är!

ALBIN

Albin är cool, söt, snygg, muppig, tråkig, men helt underbar!! Mimmi är häftih, snygggggo, miffad, söt, men helt jätte bra!! Love ya bitches!!!!!

mimmi

MIMMI ÄR RÄDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bäst

JAG ÄR BÄST

bläääääääääääääää

kjjjjjzxjcxchjajkajjcdpwpmpkocnoqpåepooqpfjcvnkopwsdpåpqwpoiiiepqwjncåqjkwdöqpåqaöösd,mnx,.-aösdqklwdkjncjcnwnkxmklcnencjencrebvercedpqweowr3ry3i3124uy2koemmckweowkrlfllwspp3kksjmsksqppqll3nndklspwmmroodfo3km4fowmmmweofoekeöäqåqepmedmqöäepå3k3mffnfi4iuwpok2mndn2o3ekop23ekj4jn34edj2l3mrim4in4idfnik2djm2pkelqwädqödmefn3rffv4f3u4fio3j2poekefn3f3nmi34fio34fnmfo2mf34fon4fu5bfgn5fn3oifjk3fm34fij5uggyu45iojp34fk3fm,pwdå2dl2jf45ufj3o4å34rj4ufh5tg543p2krf34ifhu35hpg3pfk34ufgo34jrk2pk43rj43rh4rj34u5ht43jl4rhthjftrhjwkhrhekrjtkhferfkrhejfrefjlwjffjrji5rfri

Mimmsan hääääär

Hej alla människor! jag har snott marres mobil och tänkte göra ett litet inlägg hehehe just nu sitter jag på marres golv i hennes rum och sjunger!!!!! hon sitter och pluggar!!! Ville bara säga till er att marre är en sån fin vän och ärligt talat vet jag inte vad jag skulle gjort utan henne?! Det var väl det ända jag hade på hjärtat i think .... Jag ville bara ha det klart för alla som läser denna blogg att Justin bieber är min och jag älskar honom. Peace


Kommentar

Fick en fråga om jag gillar Justin Bieber. Och ja jag tycker att han är helt okej. Han verkar så sjukt givmild och snäll och de blir inte sämre av att han dessutom är snygg!!!!!


Hemprov...

Sitter här med mitt nedrans hemprov och tragglar.. Snart är jag igenom det men jag ger nog upp för idag. Tycker att det är mycket skönare med prov i skolan som man måste plugga till.. För det första så lär man sig mer på det iom att man måste ha det i huvudet för att kunna skriva allt i skolan och för det andra så tar det kanske bara en kväll på min värdefulla kvällstid och inte en hel vecka... Men nu är det som det är och jag försöker att aldrig vara negativ. Det är bara köra på och hoppas på det bästa. För det mesta brukar tiden jag lägger ner löna sig i slutändan iallafall så, det är ALLTID värt det! Hatar folk som bara går omkring och ser negativt på saker, folk som trycker ner sig själva och tillslut slutar med huvudet i sanden eller människor som är så egoistiska så att det nästan är läskigt.. Om du känner igen dig så.. ge fan i att bete er så! Sluta från och med nu! Tycker att det är otroligt onödigt att gå runt och klaga på sig själv. Det är jätte irriterande att höra från folk som själva vet att dom är yber smala som ändå säger "kolla, jag är så tjock" Jag tycker inte att det är okej. Visst om man säger de som ett skämt men att vara helt seriös och samtidigt veta att man är smal tycker jag är så otroligt onödigt. Eller att säga "jag hatar mitt hår" när det finns folk som knappt kan få något hår.. Var nöjd med dig själv så kommer du att bli mycket gladare i alla stunder. Visst kan man tycka att man inte ä r smal osv men.. försök att göra något åt det då istället! Förlåt för utbrottet men det var någon som ville veta vad jag störde mig påmosv så här har ni!


Hah.

Tog ett break från pluggandet för ett tag sen och tog en prommis med min kära mamma! Mötte rätt många som var ute och gick inklusive prästen, åhh jag blir så irriterad!!! :@ Han går med huvudet nere i marken och inte fan säger han hej! I vilket fall som helst så pratade jag och mamma precis hela tiden om allt mellan himmel och jord! Min mamma är inte bara min mamma utan hon är också min bästavän! Jag kan berätta exakt allt för henne och jag står henne väldigt nära. Jag kan prata med henne om allt, allt mellan skolan, personer jag stör mig på, min pojkvän osv osv. Verkligen allt! Jag älskar dig enormt mycket mamma! Hon finns alltid där, det spelar ingen roll vad de är. Hon känner mig bäst av alla och ser direkt om det är något som är fel. Jag står väldigt nära min pappa också, men snackar liksom inte tjejgrejer med honom! Jag älskar er mamma och pappa! <3 Efter promenade iallfall så åkte jag pulka med mamma, på gården! Råkade dock åka på en sten så att både pulkan och min kära rumpa gjorde illa sig.. Men det är okej. Kul var det iallfall, det är väl det som är huvudsaken lte, eller? Pulka är iallfall något av det roligaste man kan göra, så sjukt kul. Och det är alltid lika kul när någon annan failar!

Hej Hopp!


-

Den som skrev denna kommentar "skriv om ditt liv, dina tankar och hur du ser på saker" Hur ´menar du? var speccefik på exakt vad du vill att jag ska skriva om! Tack! :)

LOVE

Kärlek kan vara något av det vackraste som man kan uppleva. Inte bara kärlek som i "förhållande" utan kärlek överhuvudtaget. Vänner, familj, djur osv. Att känna känslan att bli extremt glad och lycklig såfort en person man älskar kommer i närheten är helt fantastisk.

Känner för att skriva så om det är något ni vill höra mina tankar och åsikter om så tycker jag att ni ska skriva det här och nu!!!!!!


Dödstraff

Efter att ha fått reda på att jag ska debatera om dödstraff på engelska känner jag mig jäkligt taggad helt ärligt! Själv är jag emot dödsstraff till största delen. Jag tycker inte att en människa förtjänar att dö vad den än har gjort. Det är ju värre för den personen att sita fängslad under mindre bra förhållanden osv. Jag säger inte att vi ska plåga personer som gjort något fel men de förtjänar någon sorts bestraffning. Att sitta fängslad med personer som är minst lika störda i skallen som en själv kanske inte är så kul iof.. men de kanske dom åtminstonde förtjänar.

Bjuder på en bild på mig och min babe.


död blogg..

Som rubriken säger.. Riktigt död blogg det här. Vad vill ni att jag ska skriva om? Om ni inte kommer med ideér och tips kommer denna blogg antagligen att dö ut helt snart. Nu ska jag i vilket fall som helst ta ett samtal från min fina vän Mimmi Levekvist! Peace!

RSS 2.0