Nu jävlar!

Nu drar jag till Norrtälje och jag ska se allt se till att det här blir den bästa nyårsafton genom tiderna! Så give it a fuck!

Mitt 2011

Hur var ditt år? - Helt okej
Har du gråtit? - mmh..
Har du skrattat? - Jajamensan!!
Har du sovit i tält? - Yes :)
Har du sovit under bar himmel? - nope
Har du varit på Gröna Lund? - japp :)
Har du varit på Liseberg? - nä
Har du varit på Kneipbyn? -nä
Har du varit i en annan stad? - ja?
Har du bott hemma? - ja? haha

Dina vänner under 2011.
Har en nära vän dött? - nepp
Har en vän sökt tröst hos dig? - aa,
Har du sökt tröst hos en vän? - ja!
Har du sovit över hos en vän? - Många gånger.
Har du fått mer en fem nya vänner under året? - hoppas det :)
Har du förlorat en eller flera vänner under året? - halvt..

När har du som mest..

Gråtit under 2011? - Nu på sista tiden
Skrattat under 2011? - Hela året :D


Denna månad:
Har du varit kär? - Ohja!
Har du kysst någon? -yep
Har du pussat någon? - yep
Har du kramat någon? - ja, såklart ;D
Har du skrattat? - helt klart!
Har du gråtit? - mh..
Har du varit glad? -japp :D
Har du varit ledsen? - mh...

När...
Grät du senast? - torsdags
skrattade du senast? - nyss
Duschade du senast? - igår
Lyssnade du på musik senast? - nu
Hade du kul senast? - Igår

Vem..
Kramade du senast? - Jonna
Pussade du senast? - Albin
Pratade du i telefon med senast? - Jonna
Fick du sms av senast? - Älskling
Hade du tråkigt med senast? - vettefan
Kommer du ifrån? - Sverige :D

Dig
Heter? - Marielle
När fyller du år? - 24 december
Tycker du om någon just nu? - Ja
Jag samlar på? - pengar :D
Gröna eller röda äpplen? - Gröna
Vem ringer/smsar du när du är arg/ledsen? Jonna, Malin, Mimmi eller Albin

Kompisar
Vem va du med senast? - Jonna
Vem vill du va med nu? - Albin
Vem känner dig bäst? - Jonna, mimmi och Malin tror jag
Någon kompis du tappat kontakten med? - Ganska många tyvärr
En kompis du blivit osams med? - oj, ah.... många :p

Snodde denna av Jonna! (http://schnailgull.blogg.se/)

Beslutsångest!

Beslutsångest måste vara något av det jobbigaste sakerna att lida av. Tror seriöst de är lite av en sjukdom.. Det är något som jag tampas med i stort sätt hela tiden. Det kan stå mellan allt. "Macka eller fil till frukost" "Rida eller köra när jag är i stallet" "Titta på den ena eller den andra filmen" "Åka hit eller dit" Det är helt otroligt jobbigt.. Måsta alltid tänka, försöker alltid att gå på magkänsla men de är inte alltid det lättaste måste jag säga. Man blandar in folk som inte behöver vara inblandade egentligen och gör det bara ännu svårare för en själv.. Att bestämma själv är enligt mig helt sjukt svårt. Att försöka välja rätt, att känna en sån press på sig själv och ha för stora förväntningar. Detta är något som jag tycker är helt otroligt jobbigt. För att ta mig ur detta måste jag hela tiden ta fram fördelar och nackdelar med det jag har beslutsångest emellan. "Om jag gör det blir det så, och gör jag det så blir det så.." Inte alltid det funkar men oftast. Men innan jag har kommit fram till något så har jag redan slösat bort flera minuter ibland en hel timme på något som egentligen är lätt att välja mellan. Jag tror på faktiskt ovanligt mycket på ödet, så genom det så känns de oftast som att det jag väljer blir rätt!

Tack till min underbara familj, mina underbara vänner och min underbara pojkvän som stöttar mig genom detta!


Nytt år, nya förhoppningar, nya chansningar

Drar ut och gör Norrtälje osäkert inatt. Firar nyår med mina fina kusiner, och runt tolvslaget drar jag ut med Frida och gör Norrtälje osäkert! Kameran tar jag med mig så bilder lär ju komma upp! Jag önskar verkligen alla mina fina vänner som ska till Viktor ikväll en helt underbar kväll. Dom som behöver veta, vet anledningarna till att jag inte kommer ikväll.. Däremot har min underbara pojkvän lovat att ringa mig vid tolvslaget bara för att han är bäst! Och mina underbara vänner har lovat att hålla mig sällskap via telefonen! Underbara!!!

Jonna ska ringa snart så att jag kan prata av mig en del, kan behövas! Efter det blir det en promenad och sen duschen!



Jag älskar dig!



Jag älskar dig!



Jag älskar dig!


phuu..

Imorgon är det nyår och jag blev precis klar med bloggen.. nästan..

Nyår kommer firas med Kajsa i Norrtälje och med resten av familjen. Hoppas på att kunna möta upp Kajsa lite tidigare och hyra alla filmer och köpa allt godis och allt annat fix som ska täcka upp våran kväll! Ett kort och gott inlägg men mina ben värker och min bok skriker efter mig. Godnatt!


Hej marrut..

Kunde inte hitta var jag ändrade färgen på den, du får leta runt lite :D
Puss, jätte fin blogg! <333 loveu

-

Jag har funderat en del på hur det skulle vara att slippa tänka på att se bra ut inför alla killar jämt och ständigt, slippa tävla om vem som är snyggast inför killarna osv.. Varför måste vi vara snygga för killarna? De är väl inte dom som äger världen? Varför måste vi tjejer tävla om vem som är störst, bäst och vackrast? Vi tävlar inte om det här bara för att få respekt av alla andra tjejer utan också för att vinna alla killar vi ser. Är killarna verkligen värda allt detta slit? Varför kan vi inte bara vara oss själva och vänta tills du vinner en killens hjärta bara för att du är just du. Vi vill ju egentligen ha en kille som är sig själv som älskar oss för att vi är precis, just vi. Var er själva och låt inte killarna få eran självkänsla att sjunka till botten. Det kommer alltid att finnas någon som är snyggare, populärare och roligare än just dig men.. Vad fan spelar det för roll? Hallå? Du har hela livet framför dig. Ingen kan få dig att känna dig dålig utan ditt medgivande. Boosta ditt ego lite grann och gå tillbaka och visa alla att du vågar stå upp för dig själv och att du vågar vara dig själv. När du har nått dit så är du bättre än alla!

Tjejer det är vi som äger världen. Det är vi som är det starkaste könet. Vi är helt enkelt bäst!


Somsagt.. våga bjud på er själva, och bjud på er kompis lite när ni ändå håller på!


Hoppas på friskare tider.

Gahhh.... Denna jävla sjukdom. Ont i huvudet och tunga ögonlock är inte de roligaste på jullovet vill jag lova. Skulle träffat älskling idag men, icke sa nicke. Knäpper på en film och poppar mig en skål popcorn innan jag troligen måste pallra mig upp till stallet och min älskade ponny. Kan ju iallafall göra fint i boxen. Senare ikväll hoppas jag på att orka sätta mig i bilen till Jonna och dejta henne över natten. Villa bara påminna er om att kolla in på tv3 och titta på Elsas värld! Nionde avsnittet kommer klockan 18.00 ikväll. Jipppppppiiiiiiieeee!!!


I will always love you

Det finns tider då man säger "allt var bättre för" men då hade jag inte er! 
















Hmm..

Funderar på att ta upp bloggandet på allvar igen.. gör en prov så får vi se hur länge de håller i sig.. :)

Måste bara säga att jag fick ett tips av Malin att titta på Elsas värld och måste verkligen säga att de borde klassas som en drog. Otroligt bra. Kapade alla åtta hittilts utkommande avsnitt på en kväll! Kanske var därifrån jag fick tillbaka blogg glöden lite? Rekomenderar verkligen alla att ta en titt!

Imorgon tänkte jag åka förbi mellandagsrean och kolla lite, innan kvällen och natten tillbringas hos min älskling! Saknad till tusen! Hoppas verkligen på att få träffa mina tjejer snart också!


RSS 2.0