Tips!

Det finns saker som man bara måste testa här i livet och det är bland annat NUTELLA OCH SALAMI TILLSAMMANS!!! Det är helt underbart!

Imorgon börjar de!

Imorgon börjar min och Nathalies tränings höst! Fan vad vi ska träna! Imorgon blir det medelpass på friskis och svettis!


Stunder...

Det finns stunder man helst bara vill krypa under täcket och skämmas...

Idag har jag varit med polare och vi hade mysigt. Nu har dom åkt hem och jag hungrar snart sönder. Så mat inväntas, senare träffar jag my lovely friend Malin igen! ;)

Trött...

Hola Hola! Är helt slut efter gårdagen med brudarna. Det blev mycket skratt och tårar. Måste verkligen säga att kvällen ligger högst upp på mys listan just nu! Mina brudar är helt klart bäst. Nu sitter jag här och känner mig som en ner drogad hamster... Förkyld trött som stryk och uttråkad. Det suger att vara kraslig. Även fast jag inte är jätte förkyld så orkar man liksom inte göra någonting allt blir dubbelt så jobbigt... Orkar liksom inte ens gå till stallet även fast jag verkligen vill! Detta suger rent av...



Kärlek till er brudar! Vi mot världen


Kan jag väl visst?

Ja läste just http://matildagronlunds.blogg.se/ och märkte att hon tydligen tror att jag inte kan springa... (under rubriken "en okänd vän") Men de ska jag säga dig att de kan jag visst... Däremot du Matilda!

Du och jag

Ingen runt om förstår känslan jag känner. Den känlsan, den tron, det hoppet är det ingen som förstår, bara jag och kanske du. Stänger ute allt negativt som sägs, vill inte tro på det, ska inte tro på det. Det är jag och du mot världen. Det är du som kan påverka, det är jag som kan påverka, ingen runt om mig, eller dig.

Dagen började tidigt!

Min dag började klockan 9 idag då jag blev väckt av Maya i Vaxholm för då var de time for breakfast! Annars har jag varit ute med små tjejerna idag och lekt hela dagen! När jag kom hem tog jag en tripp tilll stallet och körde ut med Felicia en sväng, hur mysigt som helst! Sen gick jag ut och sprang en runda på 3 km och nu ska jag gå och duscha och sen slutar jag nog min dag där.

Imorgon är det skola och sen kommer Albin en stund!

POK!

-

Andra dagen i skolan flöt på som vanligt och allt var rätt chill! Vi kollade på teater och satt mitt i solen så man typ brann upp... Men den var rätt okej. Efter skolan träffade jag bruttorna Matilda, Malin och Mimmi. Vi bakade världens godaste kladdkaka och tittade på film! Sen lagade Malin pytte panna åt oss och OJ vad gott det vart! Sen tog vi och följde med Mimmi till bussen och jag oh Malin tog ännu en prommis! Nu är jag hemma och sitter vid datorn får se om de kanske blir lita skype snart men nu blir det iallafall att redigera bilder som kommer upp sen!

Kram!

Stallet!

Blöta skor, dimma, mysig häst, mysigt sällskap, traktorer, cyklar, mer hästar och föl! Ojojoj vad mysig kväll jag har haft!




Första skoldagen...

Första skoldagen funkade helt okej faktiskt, sjukt jobbigt med tidiga mornar men vafan de klarar jag! Rätt soft dag i dag vill säga bara information lång lunch och bild! Imorgon blir de Kullsta teatern och ikväll blir det stallet! Om det är något specifikt ni skulle vilja att jag skrev om, t.ex mina hästar, min klass, mina kamrater ja i stortsett vad som helst! :D TIPSA TIPSA TIPSA!!! :)


Min dag!

Min dag startade med att jah gick upp vid 09:30 för att hinna duscha och göra mig iordning innan Albin kom! Nu har Albin dragit på träning och jag ska nog snart träffa Malin och Anton, får se om de är någon mer som hänger på! :)

Kort spelande!

Lyssnar på musik, spelar kort och umgås med mina söta kusiner Cornelia och William! Vid 16 drar jag till Gåsvik och träffar mina andra kusiner! :) Nu ska jag umgås med mina sötisar!


 


Nu drar jag!

Du vet att nu drar jag till Mormor där mina coooooooola kusiner Corre och Wille är!!!!! :D

Trött som satan...

Spårar ur totalt är så sjukt trött så ska nog plumsa i säng nu! En viss Viktor och en viss Sebbe höll mig vaken till halv 4 inatt! Godnatt!


glömde...

Glömde ju helt bort att hälsa GRATTIS till Jonnas mamma annelie och till Kentha! Grattis till giftemålet!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RSS 2.0