Hemma!

Hemma från Säöen, skönt som satan. Har haft hemlängtan de sista dagarna, borta bra men hemma bäst! Imorgon är det skola igen och jag är så inte taggad.. Vet inte ens vad jag ska ha på mig.. Det löser vi en annan gång. På lördag kommer Mimmi hit och myser och firar födelsedag!


Bästavän 16!

Idag den 27 mars fyller min andra hälft 16 BARRE!! Jag är så stolt över min underbara vän. Vad som än händer är hon där och stöttar mig och jag är där och stöttar henne. Önskar att jag kunde vara med henne nu och krama om henne och pussa på henne som bara den, berätta allt jag har i huvudet för henne och skratta åt hennes konstiga miner och allt hon har i huvudet! Hon förgyller mina dagar till 100 jag är så glad att jag har henne, min bästavän och andra hälft! I helgen firar vi Mimmi!
Mimmi Levekvist, I love you!


Dag 3 Sälen

Börjat dagen med att softa i stugan tillsammans med fina vänner fram till 11 då vi drar och käkar. Efter maten tar vi bussen till Lindvallen och tillbringar en dag i backarna där. Senare ikväll blir de mys och antagligen tidig sängdags.. Blir alltid så himla trött efter en dag i backen. Btw så är mitt schampo borta.. fråga mig inte vart de är, för jag har ingen aning.. Go Sälen 2012!


Dag 2 Sälen

Efter en heldag i backen med halvsunkig snö blir man ju ganska less.. Men jag håller humöret uppe och chillar galet i stugan med mina fina vänner.. Tänker nog gå in i min mörbultade säng och dejta kudden typ exakt nu... Först som vanligt men jag är trött som tusan.. Så kan Olivia komma in och lägga sig sen till ett underbart ljud av mina snarkningar, härligt!


Go Sälen!!!!!!

Jag har det så himla mysigt här i Sälen! Omringad av underbara människor, musik vart jag än går i huset, snart ut i backen och RAGGA boys!!!!!!! Ville bara säga att allt är så jävla värt!!!!


Hannah Montana

Det finns fördelar med att vara hemma och vara sjuk, snart: hannah Montana


:)
















Sjuk.

Hemma. Låter som en kråka och snorar som en babian.. Men.. Man ska väl göra det också ibland. Ögonlocken är så tunga att de känns som att dom ska släppa när som helst men jag tar mig i kragen iallfall och sätter mig och puggar. Det ska göras och det är väl bara att passa på att göra det när man ändå inte har något bättre för sig?

Tänkte måla naglarna sen också i någon rolig färg. Men det kanske inte var så intressant.. Hahah. Spårar.

13 mars

13 mars... Det var det de.. 13 mars börjar gå mot sitt slut och jag har pluggat och varit i stallet ungefär hela kvällen. Ena delen var kul, men plugget är blää... Men jag håller skenet uppe, de är ju trotsallt fortfarande den 13 mars.


Första skoldagen.

Första skoldagen för mig i nya skolan idag. Det var faktiskt mysigare än jag hade tänkt mig, inte alls lik trist som i förra skolan.. Jag trivdes bra och alla var inte alls lika tätt på varann nu som förut, det kändes bra. Är så glad att jag har alla mina vänner får mig alltid på bättre humör. Nu ska jag dra iväg ett mail till...

USA






Älskade vän ♥

Älskade vän, jag önskar att du fanns kvar här på jorden så jag kunde förklara för dig om, och om igen hur mycket jag älskar dig. Du har alltid haft en enormt stor plats i mitt hjärta och det kommer du alltid ha. Du har lärt mig så otroligt mycket och det kommer vara svårt, men jag har bestämt mig för att verkligen försöka ta mig igenom detta på ett bra sätt, för jag vet att det är precis det du skulle velat. Ingen häst kommer någonsin kunna få en lika stor plats i mitt hjärta som du har. Det svider som ett öppet sår. För mig är du så mycket mer än ”bara en häst”. Du är en bästavän, en som alltid funnits där om jag behöver gråta eller vill prata av mig någonstans där jag vet att jag får kloka svar. Du var en levande ängel, du var ängeln i stallet. Nu har änglarna tagit tillbaka dig dit du kom ifrån. Jag kommer ihåg alla gånger då jag blev arg på dig för att du bara sprang och inte lyssnade men jag kommer också ihåg hur stolt jag blev de gångerna när du lyssnade som en ängel och gjorde allt jag bad dig om. Jag kommer ihåg hur ledsen jag blev när du sprang ifrån mig i hagen och inte ville komma in men jag kommer också ihåg hur glad jag blev när du kom travande mot mig i hagen och ville komma in. Jag kommer ihåg när jag fick dig att gå på tygeln hur stolt jag var över både dig och mig. Vi har haft så mycket tid tillsammans och jag fruktade dagen då jag skulle få höra orden ”Felicia finns inte kvar längre” den dagen blev den 10 mars, år 2012. Tårarna tränger fram när jag skriver det här. Jag kommer att leva för dig min älskade vän. Jag ska göra allt för att du ska bli glad. Varje gång jag går igenom något tungt kommer jag tänka ”hur skulle Felicia ha gjort?” Antagligen hade du bett om en morot och sen släppt det. Det var det som var så skönt med dig, att du för det mesta alltid var glad, hjälpsam och helt fantastisk. Självklart hade du dagar precis som alla andra då du var mindre pigg och helst bara ville gå i hagen för dig själv och mumsa på ditt hö. Antagligen fick du inte det utan att Sally eller någon annan liten buse ville gosa med dig men du gillade de ändå innerst inne. Du var den som alla gnäggade efter när du inte var där du är den som alla kommer sakna. Jag skriver detta rakt från hjärtat. Nu har du tid att andas ut, att ladda upp igen och leva som aldrig förr. Världen är inte lika vacker nu som den var då du fanns.  Jag vet att Carina, Matilda, Malin, alla ridskoletjejer och alla andra runt dig kommer sakna dig otroligt mycket och vi älskar dig så mycket att det gör ont. Från och med nu kommer jag att leva för dig Felicia. Jag kommer aldrig sluta tro på dig, du kan klara allt du vill. Det kommer alltid att vara du och jag mot världen. Jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Nu är det din tur att uppleva det vackra ljuset. Lämna den tunga kroppen kvar här på jorden. Låta själen fara vidare, mot det okända men ändå det trygga. Hälsa på alla nära vänner, som en gång lämnade dig. För varje tår som faller, finns du i mina tankar. Du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta. Spring så mycket du bara kan och lev så som du alltid har velat, gör allt du aldrig hann. Ät inte upp all klöver, glöm inte att spara lite åt oss, tills vi möts igen. Vila i frid älskade Felicia. ♥






Stallet

Snart bär de av upp till stallet. Det kommer kännas så tomt utan min älskade bästavän Felicia där... Att du inte finns längre är så svårt att förstå. Var de tvunget att hända nu.. Jag älskar dig Felicia och kommar alltid att göra. Det finns så mycket minnen och så mycket känslor som jag kan skriva om här men jag har valt att inte dela med mig av det här. Jag ska iallafall upp till stallet nu snart med Matilda. Matilda, du är en underbar person som stöttar mig genom allt jobbig! <3



Älskade vän!

Sen kväll!

Hemma från USA igen. Imorgon väntar en troligtvis väldigt jobbig dag, men.. jag tar mig igenom det också! Klockan är 01.14 och jag funderar på att dejta kudden.. jag har ju levt efter New York tid nu i 2 veckor och där är den bara 19.14 satt.. trött är jag inte. Håll utkik på bloggen för snart kommer bilder från min underbara drömresa upp!


RSS 2.0