Skönt.

Skönt att jag mår sådär super idag? Om de ändå vore så väl. Nej. Idag är det inte så bra. Men som vi säger, allt löser sig, livet löser sig. Ser fram emot helgen. Lever på den tanken hela veckan. Ikväll ska jag träffa min ängel Matilda!



Saknar förövrigt mitt hjärta.

image description

Utmattad.

Helt utmattad. Jag tänker tvinga mig djälv ner i soffan en stund nu fast jag egentligen vill göra massa annat.

matilda & jag

Bjöd precis in Matilda på lite film mys såhär en söndags kväll! Har inte träffat henne på ett tag och jag saknar henne som tusan! Det är så himla skönt att umås med henne, inga krav, ingen press, bara skratt! Helt fantastisk. Om du läser det här Matilda, så kom ihåg att du är som en syster för mig och jag tycker om dig så otroligt mycket! Love ya!

 

-

Musik.
Har ni varit med om nångång att en låt talar till en så bra. alltså att allt stämmer in så bra på sig själv? Jag har en sån grej nu. Lyssnar bara på sånna låtar och lyssnar verkligen på texterna och funderar. Det är så awesome! På lördag ser jag fram emot en myskväll med den bästa trion!


Tävlar!

Är med och tävlar om en USA bikini!

www.madlady.se/usa-bikini

Otroligt bra dag.

Min dag startade inte alls bra.. brände min macka jag skulle äta till frukost i brödrosten, det drog ner på mitt humör..... jävla brödrost. Gick till skolan med vänner och körde på med nationella i matte. (y) Dagen flöt på. Sen drog jag hem till Johanna och knöt nya kontakter innan vi drog och vaccinerade oss. och ja jag överlevde för här är jag nu! Sen drog jag hem och hade picknik i ekbacken med mamma, syrran och underbara Sara med familj! Ybermysigt! Snart blir det tårta och firande av lillesyrran som blir 11! Grattis! :)


RSS 2.0