1 2 3

Albin åkte hem för ca 2 timmar sen efter att ha tillbringat natten här, nu sitter Malin vid ena datorn och pluggar och jag vid den andra och "pluggade" :) Snart tar vi oss ut i det trista vädret för en promenad innan det blir ladda upp inför skolan imorgon! :)

-

Fick prata med min saknade kusin Sandra idag, underbart litet samtal. Lite knasig är hon men de är väl de som gör henne så charmig. Nästa vecka är det prao i Parkskolan som gäller, det betyder... träffa kussarna varje dag! :D Lite halvt ransom sådär men blev så glad över att höra henne igen! :)

Nu blir de dusch!


Mysigt

Plumsar snart ner i de varma badet med ansiktsmask och hela köret för att lägga lov veckan bakom mig och ta nya tag! Däremot måste jag säga att jag har hunnit med en massa mysigt på lovet. Träffat många av mina underbara vänner + pojkvännen! Senare ikväll blir det också Benjamin Buttons otroliga liv med Brad Pitt, kan verkligen behövas nu.

Måste säga att jag verkligen saknar min underbara bästavän Trine just nu också..


Taggar ner.

Är hos mormor och taggar ner efter en fartfylld vecka. Har gjort något varje dag i en veckas tid. Behöver verkligen denna tiden och bara slappna av och ta igen veckan. Snart blir det mormors goda efterrätt och "hur många lingon finns det i världen" Hoppas att det hjälper mot huvudvärk.

RSS 2.0